LEAP

Lifeforce Energy Awakening Process (LEAP) is een energetisch transmissieproces, waarbij de levensenergie wordt geactiveerd. Dit wordt ook wel Kundalini Awakening genoemd.

Wanneer jouw levensenergie ontwaakt, kunnen vastzittende blokkades, aangeleerde patronen en cognities omhoog komen. Deze zijn meestal opgedaan gedurende het leven. Een groot aantal verschijnselen kunnen van binnenuit optreden. Van spontane bewegingen, tot emotionele ontladingen, of gevoelens van gelukzaligheid. Sommige deelnemers ervaren het als een zuiverende ervaring, of iets wat hen diepe inzichten of realisaties geeft. Deze kunnen fysiek, emotioneel, energetisch of visueel van aard zijn. Voor elk individu is de ervaring uniek, elke keer weer.

Hoe verloopt een sessie?

Tijdens een LEAP-sessie lig je op een yogamat met je ogen dicht. Vanuit een bewuste staat, kom je in contact met je ‘Onderbewust Zijn’. Vanuit diepe ontspanning van lichaam en geest word je uitgenodigd om de impulsen van je lichaam te volgen en wat omhoog komt te doorvoelen en toe te laten. Cindy kan je intuïtief aanraken op bepaalde punten van het lichaam. Het proces is een samenspel dat bestaat uit vibratie en trillingen van energie, muziek en hersengolven. Deze creëren verschuivingen, welke het herstructureringsproces in de hersenen en centrale zenuwstelsel ondersteunen. Bij voortdurende blootstelling aan de energie, vindt een diep herstructureringsproces plaats in de hersenen en het centrale zenuwstelsel. Deze herstructurering maakt een diep transformatieproces mogelijk.


Hieronder een impressie filmpje van een sessie

Bij deze deelnemers zie je spontane bewegingen tot stand komen. Deze kunnen ontstaan zonder dat je dit bedenkt vanuit je verstand. Wellicht ervaar je dit ook tijdens een sessie, maar het kan ook zijn dat je niet beweegt en in plaats daarvan de energie door het lichaam voelt stromen, emoties omhoog voelt komen of beelden ziet. Wellicht ervaar je zelfs een combinatie van dit allemaal. Voor elk individu is de ervaring uniek, elke keer weer.

LEAP als proces

Het is een natuurlijk en zacht proces. Het zal jouw systeem niet shockeren. Door het achterwege laten van vooraf gestelde verwachtingen, intenties en oordelen, kun je in overgave gaan en kom je dieper in het proces. De energie brengt jou precies wat je op dat moment nodig hebt. Soms brengt het opruimproces dingen omhoog die je liever niet voelt, ziet of ervaart. Door emoties vanuit vertrouwen te verwelkomen, kunnen oud zeer en blokkades worden gevoeld, en daarna worden losgelaten. Er ontstaat dan ruimte te ervaren wie je diep van binnen bent; je authentieke zelf.

Wat LEAP jou kan brengen:

– Het overwinnen van mentale en lichamelijke blokkades;

– Het loslaten van emoties;

– Het doorzien van aangeleerde patronen op mentaal, emotioneel, sociaal en cultureel niveau;

– Zelfvertrouwen;

– In contact zijn met je intuïtie;

– Leven vanuit je authentieke zelf;

– Leven in het hier en nu;

– Verbeterde creativiteit en productiviteit;

– Een bewuster leven, meer spiritueel ontwaakt;

– Toegang krijgen tot trillingen met een hogere frequentie, staten van diepe gelukzaligheid, harmonie, vreugde en tevredenheid;

– Diepgaande gevoelens van eenheid met jezelf en omgeving;

 

Het wordt aangeraden om deel te nemen aan 3 tot 5 sessies binnen een kort tijdsbestek, om dieper in het proces te komen;

Verschillende LEAP sessies

Groepssessie

Het ervaren van sessies in groepsverband is een prachtige manier om niet alleen verbinding te maken met jouw levensenergie, maar ook als collectief ervaringen te beleven. Vaak zijn ervaringen individueel van aard, maar het is ook mogelijk gevoelens van eenheid te ervaren. Tijdens de LEAP-sessie versterken we elkaar als groep. Er is ruimte  om te delen en ervaringen uit te wisselen.  Een groepssessie bestaat uit maximaal 8 deelnemers. 

 

 

Iedereen is welkom. Je hoeft geen ervaring te hebben met energiewerk. Het enige wat wordt gevraagd, is om vanuit kinderlijke nieuwsgierigheid te komen. Kijk in de agenda om te zien waar en wanneer de volgende groepssessie plaatsvindt. 

Privésessie

 Voor degenen die liever een persoonlijke en intieme ervaring willen, is een privésessie ook mogelijk. Samen dompelen we ons onder in de levensenergie en kom je in contact met jouw essentie. Een privésessie is mogelijk op aanvraag. De kosten voor één persoon bedraagt €220,- incl. BTW. Voor twee personen is het bedrag €175,- p.p. incl. BTW. 

 

Een privésessie met meer personen is ook mogelijk. Er zijn hierin verschillende mogelijkheden, afgestemd op jouw wensen. Neem voor meer informatie contact op. 

Heb je nog vragen?

Voel je vrij om contact op te nemen.