Over Cindy

Voordat Cindy Schroers als LEAP facilitator begon, volgde
zij de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. Daarnaast werkt zij ruim 6 jaar als maatschappelijk werker. Met veel plezier ondersteunt zij mensen die zich in een moeilijke levensfase bevinden. 


De hulpverlening is gericht op het mentale als praktische vlak, zowel individueel of in groepsverband. Bij het geven van de ‘Ontspanning inzicht training’ leert zij mensen om te gaan met stress en spanningsklachten, zodat zij weer in balans komen.

 

Cindy bevindt zich graag in stilte, waar ze rust en inspiratie en vindt. LEAP bracht haar terug naar deze plek. Vanaf de dag dat ze ermee in aanraking kwam, liet het haar niet meer los. Ze ontdekte al snel dat het niet gaat om de onbeschrijfelijke ervaringen die LEAP met zich meebrengt, maar dat het gaat om de ervaring van het leven zelf.


Cindy besloot de opleiding tot LEAP-facilitator te volgen. Vervolgens volgde ze de opleiding bij Kundalini Bodywork, waar ze meer mocht leren over onze levensenergie.  

Cindy Schroers

Ze houdt van haar werk en het maakt haar ziel(s)gelukkig om anderen in contact te brengen met hun fysieke- en energetisch  lichaam en geest. Het geeft haar vervulling om haar cliënten te zien groeien.

 

Cindy leeft vanuit nieuwsgierig naar de wereld om haar heen. Ze houdt ervan om nieuwe dingen te leren, neemt graag de tijd en geniet van het levens avontuur. Ze is geduldig en soms een beetje dromerig, maar met een diepe connectie met zichzelf en de mensen om haar heen.